Van 't Hooft & Van Rosmalen Van Susant


Familiepraktijk

Trouwen & samenwonen

Wanneer  u gaat trouwen of samenwonen moet een aantal zaken geregeld worden. Bij ons kunt u terecht voor in­for­ma­tie over huwelijkse voorwaarden of een samenlevingsovereenkomst. Op basis van uw wensen stellen wij vervolgens de huwelijkse voorwaarden of samenlevingsovereenkomst op. NB! Indien u gaat trouwen en huwelijkse voorwaarden wenst aan te gaan, is het van belang dat de huwelijkse voorwaarden worden getekend voordat het huwelijk voor de wet wordt voltrokken.

Echtscheiding

Wanneer u beiden besloten heeft dat u het huwelijk wilt beëindigen kunt u samen met ons de echtscheiding regelen. Wij regelen dit van A tot Z, dus tot en met de verdeling/ verkoop van de woning. Een onafhankelijke partij die het belang van u beiden in oog heeft. Groot voordeel eveneens is dat u door één partij geholpen wordt in het hele proces, waardoor u kosten bespaart.

Testament

Als u wilt afwijken van de wettelijke regels van erfopvolging, is het noodzakelijk dat u een testament opmaakt. Het opmaken van een testament wordt voorafgegaan door een gesprek met de notaris of kandidaat-notaris bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek komen uw wensen, de consequenties daarvan en de mogelijkheden voor juridische vastlegging uitgebreid aan de orde. Hierna maken wij een ontwerp testament voor u op. Nadat u akkoord bent kan het testament bij de notaris ondertekend worden. Fiscale gevolgen en regelingen voor kinderen spelen hierbij een grote rol.

Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.


spacer
plusjedisclaimer | algemene voorwaarden | © copyright Van ‘t Hooft & Van Rosmalen Notarissen 2013